Our story


Ze verdraagt helse pijn maar geeft ons ook hemels genot. Ze heeft elk maand haar vaste feestje en is geen onbekende van de gynaecoloog.

Jawel, we hebben het over dat donkere, geheime maar veelzijdige plekje de: V, vagina, vajayjay, yoni of hoe je haar ook wilt noemen. Of heb jij een eigen koosnaampje voor haar?

Meer dan 50% van de vrouwen heeft regelmatig last van vaginale klachten en ongemakken. Klachten gerelateerd aan stress, drukte, zwangerschap, bevalling, sex, infecties, menstruatiecyclus en nog veel meer.

Onze vagina heeft dan ook genoeg te verduren in een vrouwenleven. Ook wij hebben net als jij zo nu en dan te maken met deze klachten en ongemakken. We zijn het er denk ik allemaal over eens dat het niet altijd een feestje is om vrouw te zijn.

We hebben onze handen vol aan dagelijkse verplichtingen en leven in een hectische tijd. Hierdoor vergeten we vaak tijd voor onszelf te nemen. Goed voor jezelf zorgen vinden wij dan ook belangrijker dan ooit. 

Wij gingen daarom op zoek naar een manier om de kracht van moeder aarde in te zetten om jouw lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen en creëerden een formule geïnspireerd op een ritueel dat al eeuwenlang door vrouwen wereldwijd wordt gebruikt. 

De geneeskrachtige VTREAT v-steam herbs blend is samengesteld uit 100% natuurlijke en speciaal geselecteerde kruiden met een krachtige, helende werking. 

Onze producten zijn een musthave voor elke vrouw die wel wat meer self-care time kan gebruiken. Verzorg je intieme zone op een natuurlijke manier, duizenden vrouwen wereldwijd gingen je al voor.

VTREAT #THEFEMALERITUAL